Qüestiona't

IL·LUMINATS

Els il·luminats (Iluminatis) són una societat secreta fundada l’1 maig 1776 a Ingolstadt (Alemanya) per Adam Weishaupt.

Weishaupt hauria creat aquesta societat amb el propòsit de derrotar els governs i regnes del món a més d’eliminar totes les religions i creences. Vol deixar totes les nacions sota un Nou Ordre Mundial basat en un sistema internacionalista. Establiria una moneda única i una religió universal: el satanisme, on segons les seves creences, cada persona aconseguiria la perfecció.

Sense mencionar que els il·luminats dirigeixen les tendències musicals, les modes amb relació a la vestimenta, les notícies i l’educació entre altres coses.

Els propòsits finals d’aquesta societat eren només coneguts per Weishaupt i els seus més íntims seguidors. Alguns autors com Nesta Webster, descriuen així les sis metes:

 • 1) Establir un govern mundial únic i un únic sistema monetari mundial. Per això es van crear passos en aquesta direcció, a l’establir les següents organitzacions destinades a la unificació de l’planeta:Organització Mundial de Comerç, una organització internacional establerta per supervisar i liberalitzar el comerç internacional.
 • -Nacions Unides (ONU), una organització internacional fundada el 1945 els objectius declarat és “la cooperació en el dret internacional, la seguretat internacional, el desenvolupament econòmic, el progrés social, els drets humans i la pau al món”.
 • -El Banc Mundial i l’FMI, ocult Mundial són instruments financers específics que influeixen en la política d’un país en desenvolupament, d’acord amb els interessos dels Illuminati.
 • 2) Creació d’una única religió mundial, de manera que la gent adora a Llucifer com déu.
 • 3) La protecció dels llocs més importants de el món per als Illuminati
 • 4) La destrucció de el nacionalisme, la identitat nacional i l’orgull nacional a tot el món
 • 5) El control absolut de persones per qualsevol mitjà
 • 6) Animar la gent a dècades de moralment – gent (especialment els joves) se’ls anima a prendre drogues i beure alcohol, el que ja no percep el món manipulant el Món Ocult. Encara que existeixen en els organismes de lluita contra les drogues de l’món,
 • 7) Promoure el feminisme absurd – el feminisme és un moviment creat pels Illuminati pel qual les dones se’ls ensenya a ser “independent” no casar-se, no l’amor i tenir sexe amb tants homes.
 • 8) Reduir la població, sigui com sigui, a través de:Creació de guerres i altres conflictes armats;
 • 9) restringir severament les llibertats
 • 10) L’supressió de tots els avenços científics, a excepció dels que es consideren beneficiosos pels Illuminati.
 • 11)Creació d’una societat malalta que els tractaments es tornen dependents de les corporacions farmacèutiques – Illuminati vol destruir el nostre ADN, per transformar, per convertir-se en dependent éssers malalts en els seus tractaments químics. I això es fa a través de: -La vacunació obligatòria – moltes d’aquestes vacunes són tòxics i perillosos -La promoció dels aliments modificats genèticament; -Promoure l’ús d’additius químics en els aliments; -Contaminació realitza utilitzant les esteles químiques.

Les malalties poc explotat greus (càncer, diabetis, etc.), que contenen una gran proporció de la població mundial, que es converteix en indústria dependent químic facmaceutică, tots propietat dels Illuminati. Una població malalta i dependent és molt fàcil d’utilitzar.

No és casual que va sorgir 11 gols, mentre que “11” és el nombre Illuminati més mal d’aquest món …

.

Al bitllet actual d’un dòlar americà apareix el Gran Segell dels Estats Units el qual està compost pel “Ull que tot ho veu. Encara que no és cap símbol d’origen cristià i no surt a la Bíblia, està associat amb l’ull de Jahvè, el qual representa la seva omnisciència, i que va prendre importància a partir del Renaixement.

Resultat d'imatges per a "dollar illuminati"

Al bitllet es veu la part esquerra del segell amb l’ull en una piràmide egípcia amb 13 graons (que simbolitzen les 13 colònies dels Estats Units. A la base està escrit 1776 en nombres romans (any de la independència de les 13 colònies). Hi diu Annuit Coeptis, que significa ‘Ell aprova el nostre començament’, (fent referència a Déu). A sota diu “Novus Ordo Seclorum” ‘el començament d’una nova era’, L’existència de la seva nació (EUA) faria una nova era, amb els ideals democràtics en comptes dels monàrquics.

L’escriptor William Schnoebelen (que diu ser ex Illuminati), explica el significat d’aquest símbol i comenta que es basa en un missatge de Jesucrist, a l’Evangeli segons sant Mateu, que ell tradueix com:

Jesús els digué: «És que mai no heu llegit les escriptures:” La pedra que els constructors van rebutjar és la pedra que va arribar a ser el cap i cantó. El Senyor ha fet això, i és cosa meravellosa als nostres ulls? ”

Segons Schnoebelen, l’única pedra que pot ser cap i cantó, és el vèrtex superior d’una piràmide, raó per la qual ells li tallen aquesta pedra al símbol. Ell diu: “Aquest símbol en el dòlar no és res més que un talismà (un objecte portàtil que atorga un poder màgic a qui el du) i aquest talismà es carrega amb l’energia de milers de milions de persones diàriament “.

Resultat d'imatges per a "dollar illuminati"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *