Qüestiona't

ELS SIMPSON

Els Simpson es van convertir en una de les sèries més importants de la història amb el passar el temps, ja que amb més de 600 capítols han aconseguit captar l’atenció de milions de persones a nivell mundial.

No obstant això, per a ningú és una sorpresa que a part de tenir fama de tenir personatges extravertits han destacat per predir diversos fets rellevants en la història del món.

Els creadors d’aquesta producció han creat bastants capítols que relacionen temes polítics, esportius, d’entreteniment, enfocaments socials i economia, carregats amb un toc de crítica en prediccions que s’han anat complint amb el passar dels anys.

Aquí hi ha una petita llista d’alguns fets que ja s’han complert i alguns que podrien arribar a complir-se.

Caiguda de les Torres Bessones
Durant l’episodi titulat “La ciutat de Nova York vs. Homer “, emès el 21 de setembre de 1997, es fa referència a la caiguda de les Torres Bessones, això sense saber que quatre anys després es convertiría en una horrible realitat; a més, en l’episodi “Monorriel de Springfield”, es pot veure uns segons un quadre en el qual s’aprecien les torres en flames i un avió sobrevolant el lloc.

Caída de Las Torres Gemelas

Ébola a Springfield
En un episodi de 1997, Marge li suggereix a Bart llegir un llibre anomenat: “George el curiós i el virus de l’Ébola”. Per a l’època en què es va realitzar la caricatura encara no es coneixia molt sobre l’epidèmia que avui genera el caos a tot el món.

Ébola en Springfield

Google controlant el món
No és cap novetat que cada vegada més Google està estenent els seus tentacles tecnològics a gairebé tots els factors de la nostra vida (i gairebé gairebé tots els de la nostra relació amb Internet). I això ja ho van notar Els Simpsons, ja que en un altre episodi futurista anomenat Vacances de el Futur Passat, Lisa admet que encara que Google a esclavitzat a la meitat del món, segueix sent un cercador brutal. I no podreu negar que no anava molt equivocada.

Google controlando el mundo

” Error ” o manipulació en les votacions d’EUA
El 2008 va aparèixer un episodi en què Homer volia votar per Barack Obama, però la màquina li va canviar la votació i va marcar a Mitt Romney. El 2012 això es va tornar realitat, i les màquines van donar un error de l’estil, marcant candidats equivocats.

''Error'' o manipulación en las votaciones de EE UU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *