Qüestiona't

ÀREA 51

L’àrea 51, també coneguda com a Gruum lake o Homey airport, és un territori que està ubicat a Nevada EEUU. Aquest terreny pertany al govern d’estats units, i ha causat molta polèmica durant molts anys. L’àrea en si, consta de 155 quilòmetres quadrats (visibles, sota terra hi ha més terreny adquirit) amb 7 pistes d’aterratge diferents de les quals 1 està misteriosament tancada. Aquesta última pista és la més gran entre les altres i es diu que és una de les més grans del món.

Tot va començar el 1989 quan va aparèixer un testimoni anomenat Robert Lazar. En una trucada feta per Lazar a una ràdio molt coneguda, plora i adverteix del que està a punt de venir, afirma haver treballat pel govern a l’àrea 51. Durant la seva estança reconeix haver vist moltes coses relacionades amb els aliens i altres experiments. Sobtosament, dies després, Lazar nega tot el que va dir. Perquè serà?

Tota la zona està rodejada de cartells que prohibeixen el pas. Abans del 2013 l’única informació que tenien era que es feien proves àrees.

Aquí deixem un vídeo on us podeu informar més d’aquest misteriós cas:

Resultado de imagen de robert lazar
Robert Lazar

1 thought on “ÀREA 51

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *