Qüestiona't

LA VIDA

Quantes coses pots dir que estàs segur al 100% d’elles? De viure? Existir? Estàs segur? Quin sentit té la vida? Perquè estem vivint? Si estem creats, on estàvem abans? Qui o què ens ha creat i amb quina finalitat? Perquè no ens en recordem? I què o qui ha creat els que ens ha creat? I si ets l’únic real i totes les altres persones són creades per posar-te a prova o únicament són fruits de la teva imaginació? Perquè hi ha somnis premonitoris? Hi haurà algun dia algun final? I si n’hi ha, què hi haurà després? Però perquè hi hagui un final ha d’haver-hi un principi no? I abans del principi què hi havia?

Com saps que tot el que estàs “vivint” no és simplement un somni, una imaginació o un experiment científic?

Et proposo una teoria: i si tot el que has viscut i viuràs d’ençà que has nascut fins al dia de la teva mort no és real, i simplement estàs somiant?

I si tot és un somni i quan morim ens despertem? Per què serà que es diu que quan morim veiem una llum a la llunyania? No serà la llum de l’hospital quan naixem i per això plorem, perquè recordem tota la nostra vida?

I si realment estem vivint en molts universos diferents però paral·lels i per això ens venen “déjà vus”. Potser perquè en altres universos estem en un futur i per això ens venen flaixos.

I si els forats negres són un portal que et podria transportar a una realitat paral·lela? I si estem en un experiment i el forat negre és la sortida? Els aliens són persones que han escapat d’aquest univers i han patit canvis i millores i per això els examinen a l’àrea 51. Tenim dos teoríes per aquest tema. La primera: som experiments elaborats per els aliens i per això de tant en tant surten ovnis, ja que ens estan observant tot el dia. La segona teoría:

Són preguntes que de moment no tenen resposta, o si?

Pensa-ho i poseu-nos en els comentaris a quina conclusió has arribat .

Resultat d'imatges per a "sueño"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *