Qüestiona't

VIATGE A LA LLUNA

Fins on sabem, l’any 1969 l’home va trepitjar la lluna per primera vegada. Aquesta missió es diu “Programa Apol·lo”. Totes les teories van començar quan la gent es va adonar que no hi havia cap prova de què hagin arribat. Segons la NASA, el primer home en trepitjar la lluna a set Neil Armstrong, i que la missió ha sigut tot un èxit. Però no hi ha cap evidència que confirmi que sigui veritat.

Molta gent creu que tot ha sigut un muntatge del govern dels Estats Units, i que les imatges que actualment tenim, han sigut gravades en el desert de Nevada, pel famós director de cinema Stanley Kubrick.

Hi ha hagut molts dubtes de per què mai han tornat. Si tan exitosa ha sigut, perquè cap altre país ha intentat arribar? Asseguraven que tot era molt segur, llavors perquè han deixat d’enviar persones i han començat a enviar robots?

Les úniques proves que tenim són les fotos, i ens fan qüestionar molts aspectes:

Resultado de imagen de el hombre en la luna

-A l’espai no hi ha vent, llavors perquè en totes les fotos la bandera oneja? La NASA ha respòs dient “quan han clavat la bandera s’ha mogut, i les fotografies s’han fet en aquell moment” També s’han justificat dient que ja era un esforç molt gran moure el dit per fer la foto, així que no han pogut fer moltes. Si han tingut la força necessària com per caminar i moure tot el seu cos, no la tenen per moure un dit?

-Perquè en cap foto no es veuen les estrelles?, s’hi han acostat més que ningú, impossible que no els hagin fet ni una sola foto. La NASA va dir que això era culpa de la mala qualitat de la càmera.

-La petjada que es mostra en les fotos, no és la mateixa sola de les botes que porten els astronautes. Llavors aquesta també és una prova de què potser no han arribat mai i que tot ha sigut un muntatge.

·I tu, que en penses de tot això, que és veritat o fals?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *